SFI

Fotografi av ett kök. Till höger syns en dörr på glänt till ett skafferi. Till vänster en hylla med tre plan där det bland annat står en kaffekvarn, två koppar och två fat.
Från köket i familjen Pihlqvist hem, i Stadsmuseets utställning. Foto: Mattias Ek.

Efter behov och önskemål

Välkommen att boka en visning av museet eller en stadsvandring för din SFI-klass!

Vårt mål är att ge alla grupper en givande och lärorik upplevelse oavsett språkkunskaper. Alla visningar och vandringar går att anpassa beroende på gruppens språknivå. Det går bra att ställa frågor i samband med bokning.

Meddela gruppens behov vid bokningen, så kan vi förbereda oss så gott det går.

Här nedan har vi listat två visningar inne på museet och tre stadsvandringar som går bra att anpassa efter era behov. Vill du se hela utbudet för skola kan du klicka här för grundskola och här för gymnasiet.

Förslag ur utbudet

Priser

För stadsvandringar och visningar gäller särskilda skolpriser för förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkhögskola samt Komvux. Universitet, högskolor och privata skolor på eftergymnasial nivå betalar ordinarie pris. Läs mer om våra priser här.

Bokningsvillkor

När vi bekräftat din beställning per e-post är bokningen bindande och avbokning kan göras senast 10 vardagar innan datumet för visningen/vandringen utan att debitering sker. Sker avbokningen med kortare varsel debiteras beställaren på hela beställningens värde.

Kontakta bokningen

Telefon: 08-508 31 620 (tisdag–fredag 09.30–11.30)

E-post:boka.stadsmuseet@stockholm.se

Frågor om vår pedagogiska verksamhet

Hör av dig till oss om du vill veta mer om Stadsmuseets pedagogiska verksamhet: pedagogik.stadsmuseet@stockholm.se (ej bokning).

Uppdaterad