Särskola

Fotografi på Stadsmuseet i Stockholm taget rakt framifrån. I förgrunden syns två svängande trappor ner till gården.
Stadsmuseets gård. Foto: Mattias Ek

Efter önskemål och behov

Utforska museet eller gå på stadsvandring tillsammans med våra museipedagoger. Våra pedagoger har stor erfarenhet av att möta människor med olika funktionsvariationer.

Meddela alltid gruppens behov i samband med bokning, så anpassar vi visningen eller vandringen efter era behov och eventuella önskemål. Vandringar på stan anpassas i möjligaste mån.

Under måndagarna håller museet stängt för allmänheten. Då har vi möjlighet att boka in grupper som har behov av särskilda anpassningar eller som behöver ha lite extra lugn och ro runt sig.

Här nedan har vi listat två visningar inne på museet och två stadsvandringar som går bra att anpassa efter skärskolans behov. Vill du se hela utbudet för skola kan du klicka här för grundskola och här för gymnasiet.

Förslag ur utbudet

Tillgänglighet på museet

Information om museets tillgänglighet

Priser

För stadsvandringar och visningar gäller särskilda skolpriser för förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkhögskola samt Komvux. Universitet, högskolor och privata skolor på eftergymnasial nivå betalar ordinarie pris. Läs mer om våra priser här.

Bokningsvillkor

När vi bekräftat din beställning per e-post är bokningen bindande och avbokning kan göras senast 10 vardagar innan datumet för visningen/vandringen utan att debitering sker. Sker avbokningen med kortare varsel debiteras beställaren på hela beställningens värde.

Kontakta bokningen

Telefon: 08-508 31 620 (tisdag–fredag 09.30–11.30)

E-post:boka.stadsmuseet@stockholm.se

Frågor om vår pedagogiska verksamhet

Hör av dig till oss om du vill veta mer om Stadsmuseets pedagogiska verksamhet: pedagogik.stadsmuseet@stockholm.se (ej bokning).

Uppdaterad