Erbjudande till lärare

Fotografi av en skolsal där barnen sitter på rad i träskolbänkar. En lärarinna står framme vid katedern och tittar på barnen. Ett av barnen står längre bort i bilden vid en karta över Europa.
Skolsal på Maria folkskola, cirka 1898–1902. Foto: okänd.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för lärare och pedagoger för att få uppdateringar med erbjudanden och information om nyheter.

Utklipp från senaste lärarbrevet:

Välkommen på Stadsmuseets lärarkvällar i september 2022!

Under kvällen får du höra om Stadsmuseets pedagogiska verksamhet och ta del av en stadsvandring.

Vi samlas vid Stadsmuseets museilägenhet Blockmakarens hus på Stigbergsgatan 21 för introduktion och tilltugg klockan 17.30, för att sedan klockan 18.00 ge oss ut på en tur genom staden och dess förflutna.

Datum: Tisdag 13 september klockan 17:30–19:00, samt tisdag 20 september klockan 17:30–19:00

Välj mellan två olika vandringar vid varje tillfälle: Enastående kvinnor på Söder (läs mer här) eller Mina drömmars stad (läs mer här).

Vandringen är gratis och exklusiv för dig som lärare och pedagog. Anmälan sker via länken här.

Obs! Begränsat antal platser, max en vandring per person, först till kvarn. Om du får en reservplats, så kommer en automatiserad inbjudan att skickas ut när någon av de anmälda lämnar återbud.

Anpassade vandringar och visningar

Museets pedagoger har även stor vana vid elever med särskilda behov. Berätta om dina elevers behov för bokninen så lägger vi upp visningen efter vad som passar er bäst. Bokningens kontaktuppgifter och öppettider

Mer information

Hör gärna av dig till antikvarie Sara Danielsson om du vill veta mer om Stadsmuseets pedagogiska verksamhet och program (ej bokning).

E-post: sara.danielsson@stockholm.se

Nyhetsbrev till lärare och pedagoger

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inbjudningar till lärarkvällar, kurser och annan information om vår skolverksamhet. 

Välj prenumeration

I samband med din anmälan samtycker du till att vi sparar och använder uppgifterna du uppger i detta formulär för att göra utskick av nyhetsbrev till dig.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part.

Du kan alltid ändra dig genom att trycka på avregistreringslänken som alltid finns i varje nyhetsbrev.

Uppdaterad