Stadsmuseet Social Club

Få ut mer av museet! Gå med i Stadsmuseet Social Club! Medlemskapet är gratis!

Få erbjudanden

Som medlem kommer du få unika erbjudanden om att delta som testpublik, se visningar bakom kulisserna, delta i provsmakningar, gå på förhandsvisningar, vara med i fokusgrupper, uppleva historiska måltider och få inbjudningar till en mängd kommande event.

Gratis medlemskap

Allt du behöver göra är att skicka din e-postadress till socialclub.stadsmuseet@stockholm.se så kommer information om kommande evenemang till din e-post.

Get more out of the museum!
Join Stadsmuseet Social Club.

As a member you will receive unique offers like being part of a test audience, join a behind the scenes tour, try out some new menues, get sneak previews, be part of a focus group, experience historical dinners and get invitations to upcoming events.

The membership is free.

All you have to do is e-mail your e-mail address to maria.avellone.neel@stockholm.se and you will receive invites to upcoming events to your e-mail.