Nyhetsbrev

Tidningslöpsedlar uppsatta på en vägg.
Tidningslöpsedlar om Sputnik II och rymdhunden Laika 1957. Foto: Herman Ronninger, SvD.

Intresserad av Stockholm och stockholmarnas historia? Håll dig uppdaterad om vad som händer på museet – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Just nu kan vi inte göra utskick av nyhetsbrev. Det beror på en försenad upphandling centralt inom staden för det verktyg som skickar ut e-post.

Det innebär att inga nyhetsbrev kan gå ut och därmed blir det paus till efter sommaren.

Prenumerera

I Stadsmuseets, Medeltidsmuseets och Stockholmias gemensamma nyhetsbrev tipsar vi om aktuella utställningar, stadsvandringar, program och andra nyheter.

Prenumerera på nyhetsbrev

Personuppgifter och dataskydd

Aktuellt angående GDPR: Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet.

I samband med anmälan till nyhetsbrev så ger du samtycke till att din e-postadress kan sparas i vårt prenumerantregister.

Dina personuppgifter är viktiga för oss och vi arbetar för att alltid uppfylla gällande lagstiftning avseende skydd av personuppgifter. De prenumerationsuppgifter som vi lagrar om dig används endast för att kommunicera med dig och lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att när som helst begära att prenumerationsuppgifterna tas bort ur vårt register.

Uppdaterad