Din träning på 1980-talet

Gymnastiksal med tränande kvinnor.
SAGA-gymnastik för damer i Forsgrenska medborgarhuset under jubileumsåret 1981. Instruktör är Lisa Borg. Foto: Ingvar Lundkvist, 1981.

Torsdag 29 september

Gratis biljett

Endast föranmälan
    Boka biljett

Hörsalen, plan 2

Var du kroppsbyggare på 1980-talet? Sprang du något av de motionslopp som började arrangeras eller gick du på Friskis & Svettis gympa? Berätta för Stadsmuseet!

Kom till Stadsmuseets hörna där vi i en liten grupp tillsammans minns 1980-talets svett, tårar och träningsvärk. Berätta om din träning och var du höll till. Blev det bänkpress i hemmagymmet? Du kanske deltog i Midnattsloppet, Tjejmilen eller kämpade dig igenom hela Stockholm Marathon? Vi vill veta!

Museets etnologer leder och spelar in samtalet som sparas för framtida forskning och för kommande utställningar.

Vi bjuder på fika.

Kontakt

Har du frågor eller hellre vill bli intervjuad om 1980-talets nöjes- och klubbliv? Hör av dig till minja.hjorth@stockholm.se eller bo.larsson@stockholm.se

Det går bra att delta med barnvagn och med rullstol.

""
Hämta höstens tryckta program!