Allsång med Björta – Pridespecial

 En välsminkad person i hatt och tulpandress.
Björta bjuder in till glitter, glam och allsång. Foto: Hans-Erik Nygren.
 • Öppettid

  Söndag 7 augusti

  15.00–16.00

 • Pris

  Gratis

 • Plats

  Stadsmuseets gård

Kom och besjung Stockholm i en regnbågsfärgad eftermiddagsshow för hela familjen.

Under Pridefestivalens sista dag bjuder fabulösa dragartisten Björta in Joanna Perera och Alex Falk för att tillsammans med publiken stämma upp i sång. Under en bredspektrad himmel bjuds vi på både klassiska och nyare Stockholmslåtar.

Joanna har vi bland annat kunnat se som sångerska i Let’s Dance och i flera av Jonas Gardells föreställningar. Alex är en musikalartist som för tillfället briljerar i Club After Dark på Vasateatern. Tillsammans utgör Joanna och Alex duon Devotion som framförde den officialla låten för festivalen Stockholm Pride 2021.