Stockholm blir Stockholm

Människor sitter på en kaj med utsikt över vatten.
Kajen vid Stadshuset med vy mot Riddarholmen. Foto: Olle Widfeldt/Svenska Dagbladet, 1959.

Lördag 2 oktober

13.00–14.00 & 15.00–16.00

100 kronor

Se biljettinformation nedan

Hörsalen, plan 2

Kammarkören Cantare bjuder på nyskrivna musikaliska berättelser om att vara ung i staden på 1960- och 1970-talet.

Körverket ”Stockholm blir Stockholm” är en musikalisk tillbakablick på den växande och föränderliga staden. Med nyskriven musik och text berättas historien om unga stockholmare på 1960- och 1970-talet och deras liv i staden.

Sångerna bygger på berättelser som samlats in under projektet ”Sjung mitt liv” på äldreboenden runt om i Stockholm under 2019 och 2020.

Text & musik: Sara Beer och Annika Olsson
Körledare: Malin Strömdahl
Musiker: Annika Olsson, piano

Biljettbokning

Mejla biljett@sverigeberattar.se och ange i vilket namn, vilken tid (13.00 eller 15.00) och hur många biljetter ni önskar till föreställningen. Biljetterna kostar 100 kronor styck och entréavgifterna går till Föreningen Sverige Berättars verksamhet.

I samarbete med Föreningen Sverige Berättar, Arvsfonden och Studiefrämjandet