Flyttat: Boksläpp: Att göra stad i Stockholms urbana periferi

Museet är tillfälligt stängt

Museet är tills vidare stängt med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Alla program är inställda till och med 15 mars 2021. Läs mer här.

Bokomslag, text: Att göra stad i Stockholms urbana periferi.

Torsdag 18 februari

Gratis biljett

Biljettsläpp 2 mars

Hörsalen, plan 2

Programmet är flyttat till 11 maj.

Panelsamtal om samverkansforskning med utgångspunkt från en ny antologi om utvecklingen i Stockholms södra förorter.

Under fyra år har forskare tillsammans med representanter för näringsliv, civilsamhälle och offentlig sektor studerat villkor och möjligheter för stadens dynamiska utveckling i den urbana periferin i Stockholms södra förorter. Nu presenteras resultaten i en ny antologi från Stockholmia förlag.

Ämnet för den inbjudna panelen är samverkansforskning. Hur kan denna typ av forskning bidra till att skapa social, ekonomisk och kulturell hållbarhet i staden? Moderator är Håkan Forsell, professor vid Stockholms universitet.

Antologin finns att köpa till specialpris under kvällen.

Tack för att du håller avstånd!
Läs om corona och ditt besök