Vem vet mest om 1700-talet?

Kollage: Bellman, växtplansch och teckning av Sergel ovanför Slottet.

Tisdag 2 februari

Gratis biljett

Salongen, plan 1

Fartfylld frågesport om århundradet som gav oss upplysning, vetenskapliga genombrott, kakelugnar, fjärilar på Haga och pudrade peruker.

Här får du chansen att glänsa med dina kunskaper. Eller häpna över dina medtävlandes förmågor. I högt tempo reser vi genom 1700-talet, genom saker du kanske redan vet eller sånt du inte ens visste att du ville veta. Hemliga priser till mästarna! Frågesporten leds av teamet i Salongen.

Med det som grund bör du vara redo för Stadsmuseets nya utställning Mitt liv som Ulla Winblad som öppnar 13 februari.

Tillfällen vintern/våren 2021

Tisdag 2 februari 17.00–17.45
Tisdag 13 april 17.00–17.45 (biljetter släpps 16 januari)

Programinfo

Boka din biljett via vår e-tjänst. Ett fåtal biljetter finns att hämta i butiken samma dag.

Det är ett högt tryck på våra program i Salongen. Har du biljetter du inte ska använda? Hör av dig till boka.stadsmuseet@stockholm.se så att någon annan kan utnyttja platsen.

Tack för att du håller avstånd!
Läs om corona och ditt besök