Inställt: Rädda julen med Stadsmuseet

Människor i snöfall på en gård.

Helgen 18–20 december

Kom och fynda klappar med Stockholmstema i museibutiken! Ute på gården finns Stockholmsdesign att köpa och i ryssboden visas historiska handelsvaror.

I vår butik hittar du utvalda produkter som alla berättar något om Stockholms historia. Vad sägs om Jenny Linds te med smak av smultron och champagne, Emelies tvål, snygga kartor och inredningsdetaljer? Dessutom till extra bra julpriser!

Ute på gården kan du besöka en ryssbod som visar populära varor från 1600-talet då gården just var en stor handelsplats. Du kan även fynda böcker från Stockholmia förlag eller hitta något unikt hos någon av de Stockholmsformgivare som medverkar. Vi bjuder på musik och Heisses Apfelgetänk mit Gewürzen – rykande varm, hemmagjord äppelbål!

Tack för att du håller avstånd!
Läs om corona och ditt besök