Inställt: Staden & vi: Tillbaka till 1700-talet

Människor i vilt bråk.
Brännvinsbeslaget. Pehr Nordqvist, årtal 1795–1800.

Tisdag 10 november

Salongen, plan 1

En kort föreläsning om 1700-talets Stockholm med aptitretare från Stadsmuseets kommande utställning.

Hör om livet i staden och lär känna några av dåtidens kändisar. Dessutom blir det smakprov från den kommande 1700-talsutställningen på Stadsmuseet som öppnar 2021.

Föreläsare: Frida Starck Lindfors, utställningsproducent

Programinfo

Föreläsningen är 20–30 minuter. Därefter finns tid att ställa frågor. Boka din biljett via vår e-tjänst. Ett fåtal biljetter finns att hämta i butiken samma dag.

Det är ett högt tryck på våra program i Salongen. Har du biljetter du inte ska använda? Hör av dig till boka.stadsmuseet@stockholm.se så att någon annan kan utnyttja platsen.

Staden & vi

I programserien Staden & vi möter du Stadsmuseets personal som berättar om vår stad genom aktuella projekt, dokumentationer och arbetsområden.

Tack för att du håller avstånd!
Läs om corona och ditt besök