Inställda program

""

30 oktober–12 april

Alla program och stadsvandringar är inställda till och med 12 april 2021 med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Men följ gärna våra digitala visningar!

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter under perioden får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet eller har andra frågor, kontakta oss via stadsmuseet@stockholm.se

Museet är tillfälligt stängt

Aktuell information om hur Stadsmuseet påverkas

Digitala visningar

I vinter och vår kan du varannan vecka ta del av tips och smakprov med visningar, föreläsningar och presentationer i och utanför Stadsmuseet.

Våra digitala visningar publiceras på video.stockholm.se.

Du behöver inte registrera dig eller betala något för att se de digitala visningarna. Bara att njuta, gilla och dela!