Stadsvandra för 30 kronor

Kvinnor går på en solig stenlagd gata.
Följ med på en tur i vår stad!

Lördag 15 augusti

30 kronor

Runt om i Stockholm

Samlingsplats står på biljetten

Grand final på invigningsveckan: vi börjar i ottan med Strindbergs morgonvandring, fortsätter med blöta sim- och kajakvandringar, turer runt Frescati och längs Skeppsbron, genom skyfall och arkitekturhistoria och kring stadens vatten.

Följ med

Stadsvandringarna ingår i Stadsmuseets öppningserbjudande 11–15 augusti. Du hittar dem på Stockholms stads sommarsajt med aktiviteter. Observera att där även finns andra arrangörers vandringar.

Biljetterna släpps 4 augusti:
sommar2020.stockholm

Puh!

Där någonstans känner vi att vi återöppnat med besked, både vårt museum och vår programverksamhet. Vi hoppas att du och alla andra haft en fin vecka med nya intryck (fast kanske fått en och annan blåsa på fötterna. Eller simhud mellan fingrarna).

Sommaren fortsätter. Just nu kan du se våra program i kalendariet till och med september (plus några bonusar i oktober). Sedan kommer höst- och vinterprogram. Och vårprogram efter det. Och … ja, det fortsätter. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så riskerar du inte att missa något!