Inställd programverksamhet 17 mars–30 april

17 mar–30 apr

Folkhälsomyndigheten har kommit med nya rekommendationer angående coronaviruset (covid-19). Med anledning av detta ställs all programverksamhet för Stadsmuseet in från och med den 17 mars till och med den 30 april. Det gäller visningar, föredrag, vandringar och all programverksamhet såväl inne på museet som ute på stan. Besökare med bokade biljetter under perioden får sina biljetter återlösta.

Återlösning av biljett

Besökare med bokade biljetter under perioden 17 mars–30 april får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto. För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss på stadsmuseet@stockholm.se

Vid frågor, vänligen mejla till stadsmuseet@stockholm.se

Museet fortsatt öppet

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning. Stadsmuseet har öppet som vanligt. Se här på vår webbplats för uppdaterad information om program.

Läs mer om covid-19

Folkhälsomyndighetens webbplats