Inställd programverksamhet på grund av corona

17 mars–10 augusti

All programverksamhet för Stadsmuseet är inställd från och med den 17 mars till och med den 10 augusti. Det gäller visningar, föredrag, vandringar och all programverksamhet såväl inne på museet som ute på stan. Besökare med bokade biljetter under perioden får sina biljetter återlösta.

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter under perioden 17 mars–10 augusti får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto. För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss på stadsmuseet@stockholm.se

Vid frågor, vänligen mejla till stadsmuseet@stockholm.se

Stadsmuseet är tillfälligt stängt

Med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19) är museet tillfälligt stängt från och med 24 mars.

Vi planerar för att åter öppna 11 augusti.

Läs mer om covid-19

Folkhälsomyndighetens webbplats

Upplev Stadsmuseet och Stockholm hemma

Livefika med oss på onsdagar, se kortfilmer om Stockholmsutställningen, gör djupdykningar i Digitala Stadsmuseet och jämför historiska kartor i Stockholmskällan.
Upplev Stadsmuseet och Stockholm hemma