Om corona och ditt besök

Text: Tack för att du tar ansvar! Ta hand om varandra.

Stadsmuseet är tillfälligt stängt

Museet är tills vidare stängt med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Alla program är inställda året ut.

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter under perioden 30 oktober–31 december får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet eller har andra frågor, kontakta oss via stadsmuseet@stockholm.se

Digitala visningar

Se våra gratis digitala visningar på webben:
video.stockholm.se/stadsmuseet/digitalavisningar

Botanisera i våra spännande samlingar!

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet.

Följ oss på sociala medier

Stadsvandringar

Våra stadsvandringar utomhus med begränsat antal deltagare ställs in från och med 20 november och året ut:

• Max 15 platser vid stadsvandringar.
  • Stadsvandringar kan även följa andra rutter än vanligt.

Museilägenheter

Våra museilägenheter i Tensta, Stuckatörens våning, Blockmakarens hus och Barnrikehuset är tillfälligt stängda.

Frågor

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta oss på mejladressen stadsmuseet@stockholm.se eller på telefon 08-508 316 20.

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.
Folkhälsomyndighetens webb
Stockhoms stads webb med aktuell information

Tack för att du håller avstånd!
Läs om corona och ditt besök