Om corona och ditt besök

Text: Tack för att du tar ansvar! Ta hand om varandra.

Stadsmuseet är tillfälligt stängt

Museet är stängt tills vidare med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19).

Alla program är inställda till och med 17 maj 2021

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter under denna period får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto.

Om du har frågor kring detta, kontakta oss via stadsmuseet@stockholm.se

Digitala visningar

Se våra gratis digitala visningar

Botanisera i våra samlingar

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet.

Följ oss i sociala medier

Museilägenheter

Våra museilägenheter i Tensta, Stuckatörens våning, Blockmakarens hus och Barnrikehuset är tillfälligt stängda.

Frågor

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta oss på mejladressen stadsmuseet@stockholm.se eller på telefon 08-508 31 620.

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.
Folkhälsomyndighetens webbplats
Stockhoms stads webbplats med aktuell information

Tack för att du håller avstånd!
Läs om corona och ditt besök