Walks tisdag

Biljetter säljs på Medeltidsmuseet

Runtom i Stockholm

Samlingsplats står på biljetten

Kulturfestivalen startar! Fulladdat program, bland annat massor av stadsvandringar (eller walks som festivalen kallar dem) varje dag. På med sköna skor så går vi!

Idag får vi se, höra och prova på Bollywood, följa handelns utveckling från torg till gallerior, dyka ned i 1700- talsskvaller, vandra bland svenska storheter och så letar vi rätt på Brunkebergstorg.

Dessutom fyra gratisvandringar om dagen genom Stockholms hela historia, tisdag–lördag.

Och det är bara några av dagens alla stadsvandringar. Hela programmet hittar du här: Kulturfestivalen Walks

Walks

Stadsvandringarna växer sig större. Knata, kubba eller kuta dig igenom ett Stockholm i förändring. Upptäck hemliga smultronställen, berömda platser och städer i staden. Stockholmsprofiler visar staden genom sina glasögon och bevandrade experter sätter ficklampan på det som glömts och gömts bakom kullerstenar och murbruk. Årets walks-program växer sig ännu större och innehåller fler vandringar än någonsin.

På festivalens webb finns information om biljetter.